Haluaisin unohtaa

jor-wild-fruit-tree

[kuvassa valkoiselle talon seinälle maalattu kuva pensaasta, jonka juuret ovat näkyvissä. Mukana taiteilijan tägi, jossa lukee Jor.]

Sisältövaroitukset: r/iskauksen kuvailu, itsemurha, väkivalta, lääkkeet

Minut raiskattiin ensimmäisen kerran 16-vuotissyntymäpäivänäni.

Muistan poliisiauton valot, miten paljon itkin, miten poliisisetä huusi, liian lujaa, niin julmasti. Muistan, miten isäni huusi minulle aamulla. Kysyi, miksi tein niin. Hän oli unohtanut synttärini. Tiedän, ei se ole mikään syy, mutta ei kai tämä ole minun vikani?

Löysin itseni seuraavana aamuna suihkun lattialta.

Tein raskaustestit, sukupuolitautitestit, masennustestithän voi nykyään tehdä netissä. Kävin lääkekaapit läpi.

Minut raiskattiin toisen kerran kun olin 18-vuotias. Muistan syljen kasvoillani, miten paljon itkin, taas kerran, miten hän lähti ulos ovesta, löi sen kiinni niin lujaa, liian lujaa.

Nyt olen 22. En enää muista jokaista kertaa. Kun jotain tapahtuu tarpeeksi monta kertaa, siitä ei jaksa välittää enää. Pitäisi välittää.

Minä muistan puristavat kädet ranteillani, miten yritin huutaa, miten kädet peittävät suuni. Miten haluaisin purra, miten haluaisin lyödä, hakata verille jokaisen heistä, jotka ovat käyneet kiinni minuun ilman lupaa. Lyödä, lyödä ja lyödä, kunnes raiskaajani kasvot olisivat veristä mössöä. Minä muistan ne kasvot ja kuvittelen, miten hän, raiskaajani, saa haluamansa työpaikan, mukavan tuntipalkan ja kunnioitusta. Muistan, miten monta työhakemusta olen itse lähettänyt, ilman tulosta. Miten monta kuukautta olen syönyt velaksi.

23-vuotislahjaksi haluaisin unohtaa.

Kirjoitti: Kanerva

 

kuva: jor.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s