Kulkematta lähtöruudun kautta

 canada-1330187_960_720

[kuvassa lähikuva kuusen oksasta, joka on täynnä käpyjä]

Sisältövaroitukset: seksuaalinen hyväksikäyttö, näpistely, rivo kieli, itsetuho, maininta vaarallisesta s&m-seksistä

Mulla on yhä ulosotossa velkaa, vaikka maksoinkin syksyllä useamman tonnin niitä pois kun häpeältäni sain eräältä läheiseltä rahaa kysyttyä. Nyt vasta tuli muistutus sakosta, joka on maksamatta. Näpistely. Ja jos en maksa, voidaan se viedä oikeuteen ja vankeusrangaistukseksi.

Toi näpistely tapahtui kun olin yli 18. Olin tosi huonossa kunnossa, oli dissoharhoja, itsetuhoisuutta, oikeesti vaarallista s&m-seksiä, jolla kaiketi toistin kokemaani väkivaltaista hyväksikäyttöä ja yritin käsitellä (mitkään turvasanat ei kuulunut kuvioihin tai sovitut rajat kiinnostanut näitä satuttajiani) ja kaikkee. Ja toi näpistely. Se oli skeematerapian käsitteistön mukaan oikeutuksen skeema – jokin persoonan osani koki olevansa kokemansa vääryyden vuoksi oikeutettu siihen. Suurin osa minusta kuitenkin häpesi ja rankaisin itseäni erilaisin itsetuhoisin teoin näpistelyjen jälkeen, niidenkin joista en jäänyt kiinni.

Minä olen ollut vuosia vankilassa. Jossakin runossa kirjoitankin olevani vankilassa johon minut väkisin nussittiin ilman suostumustani.

Ja nyt minä voin joutua konkreettisestikin vankilaan. Kukaan raiskaajistani ei ole sinne joutunut. Eikä voi edes joutua, sillä rikokset ovat lain mukaan vanhentuneita. Minun traumani ja kärsimykseni eivät vanhene.

Kertoi: Lasityttö(kö)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s