Erityistaitoja

maxresdefault

[kuvassa mustalla taustalla piirretty vesinokkaeläimen näköinen pokemon-hahmo, Psyduck. Se pitelee etukäpälillään päätään ja sen toinen takaräpylä on ylhäällä.]

Blogikollektiivi listasi erityistaitojaan:

”Löydän kaikki mahdolliset vaaranpaikat ja mahdollisuudet mennä pieleen. Heti kun nään tavaran/tilan tiedän mitä mahdollista kamalaa voi tapahtua.”

”Osaan vetää psykiatriani oikeista naruista (tiedän milloin pitää alkaa itkeä) niin, että saan tarvittaessa sairaslomaa tai lääkkeitä!”

”Tiedän liian paljon sairauksista, niiden oireista, hoitokeinoista ja kikoista testata itse, onko vaikka aivokalvontulehdus tai umpisuolentulehdus. Myös ja erityisesti sellaisista joita ei ole itsellä/läheisillä. Enkä ole hoitoalalla.”

”Tunnen palvelujärjestelmän aika täydellisesti, tiedän mitä täytyy hakea lääkäriltä, mitä sossun kautta, mitä kelalta jne. Oon ”kokeillu” lähestulkoon kaikkea mitä on saatavilla. osa on sellaisia, mitä lääkärit tai terapeutit ei oo ite osannu ees ehdottaa (esim. fysioterapia). Ykskin sossusta ostopalveluna (vastaavaa ei kuulema ole ollut koskaan missään muualla aikaisemmin), lisäks kaupungin yhtä yleisemminkin tarjoamaa palveluu on muutettu toimintaperiaatteiltaan mun ”ehdotusten” mukasesti!”

”Osaan päätellä elokuvien/sarjojen kuvauksista onko niissä triggeröiviä kohtauksia vaikka niitä ei ilmaista suoraan. (Toki olisi helpompaa jos nää merkittäs, ei sillä..) Olen onnistunut ohessa opettamaan puolisoni tunnistamaan lehtijutut/sarjat/leffat joita mun ei ole hyvä nähdä. Se sanoo aina vaan että ”se ei sovi sulle.””

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s